You GOD this!

You god this!

Boek

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons boek! Hieronder vind je alle hoofdstukken met daarachter meer informatie over het onderwerp.

Hoofdstuk 1 - Onzekerheid

Dit onderwerp is zoveel groter dan in een hoofdstuk valt samen te vatten. Om je nog meer handvatten te geven hebben we een Spotify playlist voor je gemaakt en allemaal tips op een rijtje gezet!

Hoofdstuk 2 - Roddelen

Is dit iets waar je mee struggelt? Wij ook! De volgende tips hebben ons, onze vriendinnen en familieleden, maar ook jullie (want we doen dit allemaal samen) geholpen!

Hoofdstuk 3 - Social media

De plek waar je ons waarschijnlijk hebt gevonden en toch kan het ook zo’n nare plek zijn, zoals je hebt kunnen lezen in het boek. We hebben wat tips verzameld die laten zien dat het internet ook een leuke plek kan zijn!

Hoofdstuk 4 - Keuzes maken

Wij zijn hartstikke blij dat je de keuze hebt gemaakt om meer verdieping te zoeken. En nu alle gekheid op een stokje: op deze pagina vind je boeken, video’s, tips voor leesplannen en meer!

Hoofdstuk 5 - Hoe God tot ons spreekt

Meer getuigenissen lezen? Dat kan! Heb je zelf een getuigenis die je graag op deze pagina zou willen terugzien? Stuur ons dan een berichtje op Instagram of het platform!

Hoofdstuk 6 - Tegenslagen

Ook voor dit hoofdstuk hebben we een Spotify-playlist voor je gemaakt en nog heel veel andere tips voor je verzameld om je te bemoedigen en hopelijk een beetje op te vrolijken!

Hoofdstuk 7 - Relaties

Vriendschappen, familie, een romantische relatie of juist een relatie met God: meer verdieping vind je op deze pagina!

Hoofdstuk 8 - Drukte

De derde en daarmee laatste Spotify playlist van dit boek staat op deze pagina. Kom lekker tot rust met een muziekje op de achtergrond terwijl je een leesplan uitzoekt om te lezen!

Hoofdstuk 9 - Het vinden van je doel

Een lastig onderwerp waar wij zelf ook dagelijks mee te maken krijgen. Wat vraagt God nou eigenlijk van mij? Om hier een antwoord op te vinden hebben we boeken gelezen, video’s bekeken en nog veel meer!

Hoofdstuk 10 - Een bemoediging voor jou

We hopen je na deze laatste tips genoeg verdieping te hebben gegeven om zelf te bouwen aan een prachtige relatie met God. Wij zijn trots op je!

Community

Benieuwd naar community en waarom dit zo belangrijk is voor je geloofsleven? Dat laten we je graag zien in dit hoofdstuk en op ons platform!

Vind ons op:

Stichting Sis, you GOD this – KvK: 88380483

Stichting Sis, you GOD this
KvK: 88380483